WZC Het Prieelshof in Oordegem

Zaterdag 10 oktober was WZC Het Prieelshof in Oordegem aan de beurt in de rij gratische optredens. Dit woonzorgcentrum was één van de drie winnaars van onze wedstrijd in het kader van ‘ Helpende handen tegen Corona’. 

Dus wij met de band naar Oost-Vlaanderen waar we terechtkwamen in een super aangename sfeer. Niet alleen het mooie complex en de fijne accommodatie, de warme ontvangst door Peter (die iets te ijverig reclame maakte ter invulling van de bedden) en de kennismaking met een gedreven directie maakten van ons optreden een niet te vergeten mooie zaterdagnamiddag. 

Op verschillende plaatsen op de ruime site werd er steeds buiten gespeeld (Corona-proof) en zowel op het gelijkvloers als op de verdiepingen werd er gezwind meegedanst door bewoners, medewerkers en directie. 

Dit alles overgoten met een lekkere pint, met liefde bediend vanuit de mooie cafétaria en Prieelshof was er klaar mee. 

Een geweldig fijne ontmoeting tussen jong en oud die blijft nazinderen. Bedankt Prieelshof Oordegem.