Herfstshopping Aalst

Op 3 en 4 oktober tekenden de G-Bloezers paraat voor ‘ Herfstshopping Aalst’. Via de vzw Kattestraat en de Verenigde Handelaars werden we aangesproken om de sfeer in Aalst nog wat scherper in het daglicht te stellen. Daarom werden we ook de organisatoren in een jasje met hoedje gestoken teneinde uniform met de andere performers in het stadsbeeld te verschijnen. Een geslaagde combinatie bleek al snel gezien gelijkgekostumeerden in bakfiets ons vervoegden en mee voor de ambiance zorgden. 

Van Korte Zout naar Grote Markt, alsmede Nieuwstraat, Kerkstraat en Pieter van Aelst; overal weerklonken de G-Bloezers deuntjes. 

Aalst sloot ons in de armen en wij zijn een nieuwe ervaring rijker. Dank aan Christ’l en Ingrid voor de fijne ontvangst en de mooie kledij met het nodige paswerk uiteraard.